Harmoni levegg

Harmoni Levegg er løsningen for lun ro og trivsel. Produktet har stilig design og praktisk betjening. Levegg oppgraderer terrassen – til nytte og hygge!

Lunt terrassemiljø


Harmoni Levegg har moderne design, med glass uten vertikale profiler. Bruksverdien av terrassen øker og gir et lunt, trivelig uteareal som inspirerer til ro og gode opplevelser. Systemets fleksibilitet gjør at man uansett vindretning kan sitte i le for vinden.

Levegg er rett valg dersom betingelsene for Innglassing fra gulv til tak ikke er til stede.

Et fornuftig alternativ både praktisk og økonomisk. Harmoni Levegg øker nytteverdien på terrassen dramatisk og skaper lyst og mulighet til ny anvendelse av verdifullt uteareal.

Harmoni levegg 1

Enkelt og funksjonelt


Harmoni Levegg kan monteres på innsiden av eksisterende rekkverk og skaper en lun terrasse samt beskytter direkte mot kald vind eller uønsket trekk. Glassene kan skyves til siden, rundt hjørner og vendes inn i åpen stilling. Glass rengjøres trygt fra innsiden og systemet er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Systemet skreddersys etter kundens ønsker og behov.

Harmoni Levegg kan normalt monteres i størrelse inntil 10m x1,8m uten at man pålegges å søke byggetillatelse.

Harmoni levegg 2

Unikt produkt


Harmoni Levegg er et nyutviklet, fleksibelt system i helglass. Det finnes ingen tilsvarende produkter på markedet. Produktet er et skyve- og vendesystem med høyde 180cm uten vertikale profiler mellom glassene. Harmoni Levegg fungerer etter samme prinsipp som Harmoni Innglassing.

Harmoni – Inspired by Glass.

Harmoni levegg 3