Harmoni innglassing

Med Harmoni Innglassing får livet utendørs en ny dimensjon. Sommeren utvides, lyset utnyttes og det skapes varme stemninger og inspirasjon.

Enkelt vedlikehold


Harmoni leveres uten bevegelige detaljer, er meget enkelt å justere og er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Vask av glass foregår lett og trygt fra innsiden. Glass fra gulv til tak leveres med håndtak og stormlåser.

Harmoni har et bredt utvalg av teleskop-profiler, kan integreres med eksisterende rekkverk og er meget enkelt å montere. Produktet fremstår i moderne helglass design, uten vertikale profiler, og gir et tidløst uttrykk uten negativ fasadeendring.

Harmoni innglassing 1

Utearealet forvandles


I Norge vil vi gjerne forlenge sommeren, slippe lyset inn og holde uvennlig vær ute. Med Harmoni Innglassing oppnår du dette. Konseptet er velegnet til nye leiligheter, borettslag/sameier og eneboliger /fritidsboliger. Terrassen blir den lune, trivelige møteplassen – utelivet får en ny dimensjon – en oase for hele familien!

Plagsom støy, trekk og vind forsvinner. Fuktighet stenges ute. Et oppgradert uteareal med Harmoni Innglassing gir boligen merverdi og eierne mange nye opplevelser!

Harmoni innglassing 2

Stilig universalsystem i helglass


Harmoni Innglassing er et universalsystem i helglass, tilpasset integrert montering på de fleste rekkverk. Systemet har ingen vertikale profiler. Innglassing kan også monteres også separat fra gulv til tak.

Systemet leveres med aluminiumprofiler, herdet sikkerhetsglass og gjennomprøvde detaljer i metall for optimal sikkerhet og funksjon. Glassene skyves til siden, rundt hjørner og vendes inn i åpen stilling.

Harmoni innglassing 3

Gode opplevelser


Vi ønsker byggeiere, utbyggere og arkitekter velkommen til en interessant dialog om behov, valgmuligheter og priser.

Harmoni Innglassing – nytteverdi, gode opplevelser og inspirasjon.
Harmoni – Inspired by Glass

Harmoni innglassing 4